OPLOSSINGEN

“De klant moet goed geholpen worden.”

Lasbedrijf Jan de Wit biedt hoogwaardige technische oplossingen. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk vakmensen en garanderen dat alle bewerkingen zeer nauwkeurig worden uitgevoerd. Onze afkanter kan onderdelen maken die niet groter zijn dan een duimbreedte en het lassen van zeer verfijnde producten is voor onze lassers geen probleem.

Bewerkingen
icon 500x500 licht transp

De volgende bewerkingen voeren we graag voor u uit:

laswerk welding zuid holland

Laswerk

Lees meer »
buigen lasbedrijf groene hart

Plaatwerk

Lees meer »
verspaning

Verspanen

Lees meer »
CNC kanten lasbedrijf jan de wit zuid Holland

Reparaties

Lees meer »
Materialen

Materialen

“Van een specialist mag u veel verwachten als het gaat om kwaliteit.”

Van een specialist mag u veel verwachten als het gaat om kwaliteit. Lasbedrijf Jan de Wit is ontstaan uit een passie voor metaal.
Jan de Wit, zijn zoon Jan Willem en hun medewerkers staan garant voor vakmanschap, innovatie, precisie en snelheid. Als het gaat over maatwerk in lassen, branden, snijden en precisiedraaien, dan bent u bij ons het juiste adres. Lasbedrijf Jan de Wit kan u dan ook als geen ander adviseren in uw keuze voor de juiste metalen profielen voor uw eindproduct, hoe complex uw vraag ook is. Een greep uit onze materialen:

  • Staal
  • RVS
  • Aluminium
  • Gietijzer
  • Koper

Meer weten over onze materialen? Zoekt u een betrouwbare partner voor het leveren van metalen profielen op maat? Of wenst u professioneel advies van een echte expert? Neem dan direct contact op.

Reparatie
icon 500x500 licht transp

Overige mogelijkheden: er is bij ons nog veel meer mogelijk vraag naar de mogelijkheden.
Wij zoeken naar een oplossing.

Contact

Reparatie

“De klant moet goed geholpen worden.”

Niks is vervelender om tijdens werkzaamheden één van uw machines te moeten missen vanwege een defect. Onze kennis en ervaring en snelle service en grote voorraad van standaard onderdelen zorgen wij er voor dat uw machines weer snel werkend in het werkproces kan worden gebruikt.

Het onderhoud aan machines kan zowel op locatie als bij ons in de loods plaatsvinden. Vraag naar de mogelijkheden.

Machinepark
icon 500x500 licht transp

Machinepark

“Kwalitatief hoogstaand plaatwerk voor een scherpe prijs.”

Lasbedrijf de Wit heeft een uitgebreide constructie- en plaatbewerkingswerkplaats, met diverse machines. Met deze techniek, kennis en jarenlange ervaring die wij in huis hebben op het gebied van constructie en lichte machinebouw, kunnen wij u op bijna ieder vlak van dienst zijn. Knippen, zetten, walsen & lassen van aluminium, roestvaststaal en constructiestaal zijn nog maar een fractie van onze mogelijkheden. Wij beschikken over diversen machines zoals Draaibanken en Freesmachines.

Freesmachine
Draaibank
DSC00015
DSC00639